tiistai 23. huhtikuuta 2013

Louis Vuitton, Portobello GM Damier

Linkki uuteen blogi osoitteeni:

http://mankka1717.blogspot.fi


Tässä teille näytille uusin laukkuhankintani, Portobello


Myin vanhan LV:n Delightful laukun huutonetissä ja ostaja halusi tarkistuttaa aitouden liikkeess (vaikka kuittikin löytyi), mutta sain samalla kertaa ostettua itselleni uuden laukun:).  Halusin myös myydyn tilalle suht ison, pussimaisen laukun ja päädyin taas Damier kuosiin. Laukussa on todella jämäkkä olkahihna, vetoketju ja sivussa kauniit kultaiset yksityiskohdat.




Sisällä laukussa on pari sivutaskua, avainlenksu ja vetoketjutasku. Vuori on tumman ruskeaa alcantaraa. Itse olisin halunnut sen punaisen niinkuin toisessakin Damier laukussani, tuo ruskea tekee laukun sisäosasta todella tumman eli käsikopelolla välillä etsin tavaroita. 

8 kommenttia:

  1. Itselläni oli tämä laukku mietinnässä, mutta päädyin sitten Neverfulliin punaisen sisuksen vuoksi. Myin juuri ainoan monogram-kuosisen laukkuni, ja heti alkoi tehdä mieli tilalle uutta, mutta myös säkkimäistä ja isoa. Olenkin Artsyä vähän katsellut sillä silmällä, mutta laukkuostos ei ole ajankohtainen ennen kesälomaa.

    VastaaPoista
  2. Se punainen sisus on kiva yksityiskohta. Siskoni osti Monogram kuosilla (malli?) olevan samantyylisen kuin Artsy, mutta hihna hieman erilainen, mutta paksu ja vetoketjulla, en nyt muista onko Artsyssä vetoketju. Minäkin menin ensi sitä samaa laukkua ostamaan, mutta päädyin tähän :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut uudesta laukusta ! Kaunis ja varmasti monikäyttöinen.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Sara, eipä ole juuri tullut muuta laukkua käytettyä.

    VastaaPoista
  5. Onpa todella tyylikäs laukku! Tykkään!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Tiina, malli ainakin vielä vähemmän katukuvassa näkyvä. Itseltäni on mennyt jo vähän maku esim. Neverfulla laukkuun, kun tuntuu että se kävelee vastaan jokatoisella (ainakin Helsingissä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aapua ! En löytäny äkkiseltään sun sähköpostiosotetta, mutta jos neverfulliasi myymässä oot niin ota yhteyttä Tellulellu_93@hotmail.com
      -Tea :)

      Poista
    2. Hei Tea, en aio myydä laukkua ainakaan nyt heti, kun ainoa vaalea LV laukkuni ja kätevä lentomatkoilla. Jos haluat ostaa käytetyn laukun niin kannattaa seurata huutonettiä, siellä on ollut aika paljon myytävänä Neverfulleja eri kuoseilla. Ja voit pyytää myyjän mukaasi LV:lle tarkistuttamaan aitouden, tekevät sen ihan odottaessa. Itse olen tehnyt näin kerran ostajana ja myyjänä.


      Poista